Strefa marek
Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP

EAN:

9788302150425

Wydawnictwo:

Rok wydania:

2015

Oprawa:

broszurowa

Format:

20,5x28,5 cm

Strony:

260

Kod dostawcy:

A165918

Cena sugerowana brutto:

52.60zł

Stawka vat:

5%

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne.