EAN:
9788302150401
Autor:
Wydawnictwo:
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
368
Numer dopuszczenia:
2015
Kod dostawcy:
A165916
Cena sugerowana brutto:
65.90zł
Stawka vat:
5%
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.