Strefa marek
Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA

EAN:

9788302147159

Wydawnictwo:

Rok wydania:

2017

Oprawa:

broszurowa

Format:

17x24 cm

Strony:

304

Kod dostawcy:

A165901

Cena sugerowana brutto:

66.80zł

Stawka vat:

5%

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności związanych z obsługą gości; opracowywania karty menu; doradzania gościom w wyborze potraw i napojów; przyjmowania i rejestrowania zamówień gości; nakrywania stołu; dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.