AKTUALNOŚCI
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
10-04-2024
Zwrot - Storybox
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność
Karol Krajewski (red.)...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Drzewo krwi
Kim de l'Horizon...
Mini Lotto ABINO
Spinacze metalowe okrągłe 33mm a'100 D.RECT
Z nosem w smartfonie
Karol Jachymek
Notes A5 kratka Vivella z gumką granatowy
Tatuaż na mózgu. Moje życie z chorobą Alzheimera
Daniel Gibbs...
Rozciągliwy piesek jamnik 4 kolory
Klocki konstrukcyjne 7w1 - Policja 72el