AKTUALNOŚCI
12-08-2025
Organizacja pracy - 15-18 sierpnia 2025 r.
Zwrot - Prószyński i S-ka
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Zestaw strażaka
Worki na pieluchy 200szt
Plastelina 24 kolory KIDEA
Miejsce i imię
Maciej Siembieda
Lalka szmaciana Pippi 30cm
Podkładki pod kubek z sowami, zestaw 2szt
Memo drewniana gra Bluey
Traktor Farmer
Dumel Discovery