AKTUALNOŚCI
22-12-2025
Życzenia świąteczne
09-12-2025
Inwentaryzacja w Ateneum
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o...
praca zbiorowa
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Pakiet: Romans w Riverbend
Denise Hunter
Gra planszowa - Przyjaciele święci
Domowe biblioteki. Reportaże o prywatnych... T.2
Mirosława Łomnicka
Partnerstwo. Mark Brzezinski, Olga Leonowicz w roz
Mark Brzezinski...
Klej w sztyfcie transparent 15g (20szt) ZENITH
Książeczka czekowa dla Męża
Tornister AS3 Minecraft Alex&Steven ASTRA
Kolektor na mleko Claro