AKTUALNOŚCI
12-05-2025
Zwrot - Edgard
08-05-2025
Zwrot - Sorus/Dygresje
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Kateczki samoprzylepne 51x76mm 12x100K żółte
Pluszaki na start Westernowy wyścig 2w1
Gwiezdna Odyseja
Kim Bo-Young
Starożytny Egipt
Francisco Llorca...
Zakreślacz Mistral mix 6 kolorów TOMA
Trędowate kobiety czyszczą ryż
Paweł Smoleński
Puzzlove CzuCzu Rowery 1000 elementów
Krwawy Pierścień
Gerd Ruebenstrunk