AKTUALNOŚCI
19-11-2024
Zwrot - Centrum Terapii Manualnej
15-11-2024
Zwrot wydawnictwo Kobiece
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Baketures sweets - Do it yourself
Elfie, mamy problem!
Marcin Pałasz...
MGA's Miniverse - Make It Mini Lifestyle 1A
Grzesznik ze Strehlen
Tomasz Duszyński
Puzzle 1000 Jacek Yerka Port / Harbor
Faye T.3 Marzenia z brązu
Camilla Lckberg
Taśma montażowa transparentna 19mmx1,5m
Derka i nauszniki Skippi szare