AKTUALNOŚCI
27-06-2025
Zwrot - Sorus
26-06-2025
Zwrot - Edgard
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Jumanji wersja drewniana
Zeszyt do słówek A6/16K kratka mix
Nieznane oblicze Wikingów
Eleanor Barraclough
Strój dziecięcy - Śnieżynka - rozmiar L
Puzzle PQ 1000 Planeta Ziemia 2020 G3
Skąd się wzięła Polska?
Boguś Janiszewski...
Kaskadia
Talerzyki papierowe Rocket Space 23cm 8szt