AKTUALNOŚCI
06-11-2025
Zwrot - Fame Art
04-11-2025
Zwrot - Wydawnictwo Poligraf
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Co to? Tutu i dźwięki
Piotr Karski
Kiedy gwiazdy rozświetlają niebo T.2
Camden Elizabeth
Ręka mistrza
Stephen King
Beowulf
J.J.R Tolkien...
Trafostacja
Agnieszka Wolny-Hamkało
Zestaw długopisów żelowych Metaliczne 12 kol 80786
Glina rzeźbiarska samoutwardzalna biała 500g MONA
Koniara
Carrie Seim...