AKTUALNOŚCI
27-06-2025
Zwrot - Sorus
26-06-2025
Zwrot - Edgard
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Naklejki na przetwory i przyprawy Warzywa
Farby akrylowe Basic 18ml 12 kolorów
Strój dziecięcy - Śnieżynka - rozmiar M
Nieznane oblicze Wikingów
Eleanor Barraclough
Puzzle 70 Kosmos
Mars: Nowa Ziemia. Historia eksploracji i plany...
Andrew May
Nasza Polska JAWA
Puzzle edukacyjne Afryka 120el