Strefa marek
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.

EAN:

9788302147371

Wydawnictwo:

Rok wydania:

2017

Oprawa:

broszurowa

Format:

243x172 mm

Strony:

288

Kod dostawcy:

A165904

Cena sugerowana brutto:

60.70zł

Stawka vat:

5%

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.

Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.