AKTUALNOŚCI
22-12-2025
Życzenia świąteczne
09-12-2025
Inwentaryzacja w Ateneum
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Dzieci kontra Rodzice. Magia Świąt
Kołysanki Fenka CD
Black&White Sprężynka edukacyjna Lisek
Okładka na dokumenty 124x191mm (5szt) NARNIA
Wszyscy jesteśmy winni
Karin Slaughter
Amanda Black i Ostatnia Chwila
Juan Gómez-Jurado...
Dzieci getta. Stella Maris
Iljas Churi
Dwustrone kropki klejowe na rolce 100szt