AKTUALNOŚCI
19-11-2024
Zwrot - Centrum Terapii Manualnej
15-11-2024
Zwrot wydawnictwo Kobiece
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Krystyna Jarosz
Miasto Skazane i inne utwory
Arkadij Strugacki...
Taśma montażowa transparentna 19mmx1,5m
Kajdany
Bartłomiej Kowaliński
Ponad 365 zabaw na każdy dzień w roku
Dzikie pomysły natury Jak przyroda inspiruje świat
Kristy Hamilton
Mały Geniusz - Laboratorium ciemności
Torebka upominkowa brokat JYWK 165 XL
Zmiana klimatu
Karina Kozikowska-Ulmanen