AKTUALNOŚCI
12-08-2025
Organizacja pracy - 15-18 sierpnia 2025 r.
Zwrot - Prószyński i S-ka
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Tatuaże do obuwia świecące w ciemności Vibes KIDEA
Czapka policjanta z pagonami
Zestaw policjanta z lizakiem
Notes Irys
Kubek - Zwierzęta świata SOLITON
Malowanie po numerach Kwiaty 40x50
Serwetki Bluey 33x33cm 16szt
Grzybobranie