AKTUALNOŚCI
06-11-2025
Zwrot - Fame Art
04-11-2025
Zwrot - Wydawnictwo Poligraf
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Puzzle 70 Księżniczki w ogrodzie
Zestaw do rysowania mangi dla początkujących 6el
Zestaw mini długopis + notes 2 sztuki Pusheen
Potwory do szafy GRANNA
Zestaw konstrukcyjny - Ciężarówka
Sztuka foliowa - Jednorożec
Stefcia
Joanna Adamek
Długopisy Fun 10 kolorów EASY