AKTUALNOŚCI
12-05-2025
Zwrot - Edgard
08-05-2025
Zwrot - Sorus/Dygresje
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Samolot PZL P.11c
Little Live Pets - Moja małpka Mango
Fun Card English Sentence Transformations #1
Samolot szybowiec mix
Blask nowych dni
Judy Batalion
Izabela i sześć zaginionych koron
Krzysztof P. Czyżewski
Byłem agentem FBI. Tajniki Kodeksu Biura
Frank Figliuzzi
Cookeez Makery - Yum Yummz Rożek