AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Monika Karolczak-Snadna
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Nasze miejsce, nasz czas
Wioletta Sawicka
Jaskółki. Powieść o kobietach mody PRL-u
Katarzyna Droga
Odblaski do wózka 0-36m
Sudoku 6x6
Zdążyć przed wrogiem
Robert Michniewicz
Kredki szkolne trójkątne grube 12 kolorów LAMBO
Materac kokos-pianka-kokos Luxe aloe vera 120x60cm
Notatnik A5 Fun M kropki żółty/niebieski