AKTUALNOŚCI
27-06-2025
Zwrot - Sorus
26-06-2025
Zwrot - Edgard
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zakładka zapach Pieski
Klej czarodziejski typu CR 1 litr MONA
Brelok serce - Kocham Cię
Naklejki dla dzieci Pogoda
Gra o emocjach W głowie się nie mieści 2
Miejsce i imię
Maciej Siembieda
Turing Machine (Edycja polska)
Puzzlove CzuCzu Polskie góry 1000el