AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Puzzlove Pomidory 1000el
Notes A5 Pada śnieg
Długopis automat. nieb. 0,7mm Monochrome
Zestaw pisaków Tombow Miss Kimono set
Czas Psychozy
Shark-y
Duchy ptaków
Eliot Weinberger
Ostatni zakręt
Sandra Becmer
Idefiks i Nieugięci T.7 Lutecka przeprawa