AKTUALNOŚCI
26-04-2024
Majówka w Ateneum - harmonogram pracy
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Totusie JAWA
Tatuaże - Potworki
Bloczek samoprzylepny 75x75mm 100K mix BANTEX
Miłość mojego życia
Rosie Walsh
Zestaw kreatywny Arcybox Hipcio
Trudne związki
Małgorzata Szcześniak...
Klocki 630el
Lalka Peke 29cm