AKTUALNOŚCI
27-06-2025
Zwrot - Sorus
26-06-2025
Zwrot - Edgard
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia hotelarska HGT.06.
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Brelok serce - Kocham Cię
Kredki Magic Trio 12+1 kolorów
Maskotka Szczygieł z dzwiękiem
Talerzyki papierowe Construction 20cm 8szt
Mali Wielcy. Księżna Diana
Maria Isabel Sanchez Vegara...
Notes A5 Oddech lata
Ciężarek do balonów foliowych srebrny 150g
Puzzle PQ 1000 Pocahontas (Disney) G3