AKTUALNOŚCI
12-05-2025
Zwrot - Edgard
08-05-2025
Zwrot - Sorus/Dygresje
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Radość soboty. Archiwum życia i śmierci
Marta Grzywacz
Meloman
Piotr Borlik
Wiek Cudów GALAKTA
BMW M3 R/C 1:24
Robo Kombat 2-pack
Mali WIELCY. Leo Messi
Maria Isabel Sanchez-Vegara...
Seria o Williamie Wistingu T.17 Susza
Jorn Lier Horst
Cookeez Makery - Yum Yummz Rożek