AKTUALNOŚCI
14-08-2025
Zwrot - Pryzmat
12-08-2025
Organizacja pracy - 15-18 sierpnia 2025 r.
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Kartka okolicznościowa Urodziny
Brelok - Romek
Perełki samoprzylepne 66szt ciemnozłote mix
Piorunochron
Daria Shualy
Cele! Zdobędziesz wszystko, czego pragniesz...
Brian Tracy
Zakładki indeks.samoprz. mix 8 kol. neon klasyczne
Stickn
Serpentyny multikolor rainbow
Słomki wielokrotnego użytku czarne 200szt