AKTUALNOŚCI
06-11-2025
Zwrot - Fame Art
04-11-2025
Zwrot - Wydawnictwo Poligraf
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
praca zbiorowa
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Farby w sztyfcie 12 kolorów
Opakowania prezentowe czerwone BN 3szt
ADHD w dorosłym życiu
Abigail Levrini
Naklejki 3D święta
EMOCJE. Nasze Rozmowy
Sztuka foliowa - Jednorożec
Balon foliowy Gwiazdka 48cm jasny róż
Glina rzeźbiarska samoutwardzalna biała 500g MONA