AKTUALNOŚCI
19-11-2024
Zwrot - Centrum Terapii Manualnej
15-11-2024
Zwrot wydawnictwo Kobiece
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Zawieszka do torebki Unicorn
Przypływ
Ann Cleeves
Krzysztof Respondek. Taki świat kupiłem
Magdalena Kędzierska-Zaporowska
Kings of Chicago (edycja polska)
Krypta trzech mistrzów
Marcin Przewoźniak
Opowieści z Wiary. Schronisko pod Srebrnym Aniołem
Natalia Przeździk
Puzzle 1000 Jacek Yerka Port / Harbor
Czapka Mikołaja rozm.28x36cm