AKTUALNOŚCI
04-12-2025
Zwrot - Sorus
28-11-2025
Przyjmowanie zwrotów przed inwentaryzacją
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki...
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o...
praca zbiorowa
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Realizacja usług w recepcji cz.1
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Odcisk atramentowy Łapy clean-touch M/L
Zwierzęta świąteczne 15cm MIX
Zojka i Zu. Boże Narodzenie
Asia Olejarczyk
Koniara
Carrie Seim...
Hulajnoga 3-kołowa Satura czarna
Słodka Melody
Zuzanna Kulik
Karnet drewniany Boże Narodzenie Bombka
Opaska czapeczki Mikołaja