AKTUALNOŚCI
21-07-2025
Promocja Avenir - SodaStream gratis
15-07-2025
Zwrot - wyd. Współbycie
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Ewa Superczyńska...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki...
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
Joanna Duda...
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Świnka Celinka i nowi przyjaciele
Żaklin Hejła
Mini shape. Balon foliowy Frozen 2
Ostatni krzyk mody
Beata Dębska...
Zestaw kreślarski 3 elementy mix EASY
Ciężarek do balonów foliowych srebrny
Pasterzy jest coraz mniej. Reportaż z Krety
Thomas Orchowski
Talerze owalne papierowe 23cm 8szt
Plastelina 10 kolorów MONA