AKTUALNOŚCI
17-10-2025
Zwrot - Polarny Lis
16-10-2025
Zwrot - Polityka
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
praca zbiorowa
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Edukacja żywieniowa
Isobel R. Contento
Markery artystyczne 24 kolory
Memo Zwierzęta na Wsi
LEGO(R) pojemnik główka small - skeleton
Segregator A4 Budget 7,5cm niebieski
Kredki ołówkowe Regular 12 kolorów
Szkocja. Wędrówka przez krainę mitów i mgły
Patrycja Kupiec
LEGO(R) pojemnik główka large - silly boy
Blok techniczny biały A3/10K Creatinio (10szt)