AKTUALNOŚCI
17-04-2025
Życzenia świąteczne
Zwrot - Tatarak
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
32.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki...
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Ewa Superczyńska...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Wibrująca rozkosz
Blok techniczny biały A4/10K Stitch mix
Flota miejska - Helikopter strażacki
Clipboard z klipsem A4 pomarańczowy DONAU
Studium przypadku
Graeme Macrae Burnet
Japonia. Kraj możliwości
Zofia Jurczak
Kolekcja PRL-u Jelcz Autobus
Taśma dwustronna 5cmx5m