AKTUALNOŚCI
26-04-2024
Majówka w Ateneum - harmonogram pracy
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność
Karol Krajewski (red.)...
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Obsługiwanie gości. Ćwiczenia cz.1 REA
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Krystyna Jarosz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.
Piotr Dominik...
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP
Danuta Ławniczak...
Plakat ze zdrapką dla par #100naszychRandek
Poradnik Princzypesy
Monika Goździalska
Tatuaże - Wesołe owady
Kliker metalowy
Raz tak, raz na opak
Julien Hirsinger...
Asfalt
Salla Savolainen
Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej
Magdalena Kędzierska-Zaporowska
Słomianie
Adrian Markowski