AKTUALNOŚCI
17-11-2025
Body Medica - zwrot
14-11-2025
Zwrot - SQN
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1
Marzanna Zienkiewicz
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.
Anna Dul
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Powstańcy. Marzyciele i realiści
Mirosław Maciorowski
Ktoś Ty?
Długopis Hemisphere stalowa GT
Insta story
Magdalena Ostrowska-Dołęgowska
Druciki kreatywne czarne 40szt
Spinacze metalowe okrągłe 33mm a'100 D.RECT
Figurka do malowania choinka
Gra zręcznościowa - Ping Pong Bowling