AKTUALNOŚCI
19-11-2024
Zwrot - Centrum Terapii Manualnej
15-11-2024
Zwrot wydawnictwo Kobiece
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Usługi gastronomiczne HGT.12
Renata Szajna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Repetytorium i testy egz. Kelner Kwal. T.9 WSiP
Nie do wiary! Irracjonalne przekonania..
Dan Ariely
Na pomoc! Pomożesz bo możesz! JAWA
Strach ze strychu
Radek Jakubiak...
Ponad 365 zabaw na każdy dzień w roku
Learn English Like a Pro fiszki + gra Begginer
Koraliki drewniane do nawlekania mix
Swoją drogą...
Bogdan De Barbaro
Dzieci Gotują. 4 pory roku
Marzena Wieczorek