AKTUALNOŚCI
14-08-2025
Zwrot - Pryzmat
12-08-2025
Organizacja pracy - 15-18 sierpnia 2025 r.
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Edukacja żywieniowa
Isobel R. Contento
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki...
Masoni. Architekci nowoczesnego świata
John Dickie
Mattel Barbie. Official Colouring Book
Ameet
Bidon dla dziecka Mops 390ml
Piniata wóz strażacki papier 50,1x28,5x17,7cm
Puzzle 120 - Matka Boża Fatimska
Magiczny spinner Lawa Sztorm różowo-zielony
Zakładka koty
Literki i obrazki drewniane magnetyczne Bluey