AKTUALNOŚCI
12-05-2025
Zwrot - Edgard
08-05-2025
Zwrot - Sorus/Dygresje
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
Anna Kmiołek
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Ewa Superczyńska...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.
Piotr Dominik...
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Joanna Duda...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka...
Marker do tkanin 1mm 10 kolorów
Układam i czytam
Star Wars. Wielka Republika. Cienie Gwiezdnego..
Karty 24 Królowie i królowe Polski
Puzzle 1000 Byczek Fernando
Krwawy Pierścień
Gerd Ruebenstrunk
555 zagadek o Tatrach
Czesław Momatiuk
Polska na prochach
Arkadiusz Lorenc