AKTUALNOŚCI
10-10-2025
Przesyłki kurierskie GLS
26-09-2025
Zwrot - LTW
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Pracownia hotelarska HGT.06.
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Marzanna Zienkiewicz...
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Joanna Duda...
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Patyczki z zatyczkami do balonów papierowe 100szt
Piggy Pop
Świnka Eugy. Eko Układanka 3D
Potwory do szafy GRANNA
Domino ABINO
Girabrilla Mini walizeczka makeup mix
Kalendarz adwentowy Domki
Emocje