AKTUALNOŚCI
19-11-2024
Zwrot - Centrum Terapii Manualnej
15-11-2024
Zwrot wydawnictwo Kobiece
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
30.00zł
Stawka vat:
5%
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz...
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Długopis Paul Smith Edycja 4, M Chartreuse/Rose
Dzikie pomysły natury Jak przyroda inspiruje świat
Kristy Hamilton
Ktoś chodzi po twoim grobie
Mariana Enriquez
Świat wokół nas: Tworzę JACOBSONY
Maximus Spychacz żółty
Z życiem, proszę
Katarzyna Miller...
LOL Surprise Hair Beads
Skarpety trawnik - moja chluba 35-38