Strefa marek
Mięsa. Klasa mistrzów

EAN:

9788380312371

Wydawnictwo:

Rok wydania:

2015

Oprawa:

broszurowa

Format:

19x24 cm

Strony:

190

Cena sugerowana brutto:

29.90zł

Stawka vat:

5%

Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.

Inni klienci kupowali także