EAN:
9788383533025
Autor:
Wydawnictwo:
Data premiery:
2025-11-10
Rok wydania:
2025
Oprawa:
twarda
Format:
280x230 mm
Strony:
312
Cena sugerowana brutto:
129.00zł
Stawka vat:
5%
Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....
Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?
Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!
Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.
Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.
Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.
210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU
Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej.