Strefa marek

Twoja przeglądarka może mieć problemy z bezpieczeństwem zakupów oraz prawidłowym wyświetlaniem platformy B2B Ateneum. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Twoja przeglądarka może mieć problemy z bezpieczeństwem zakupów oraz prawidłowym wyświetlaniem platformy B2B Ateneum. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Ciasta i desery krok po kroku w.4

EAN:

9788381517782

Wydawnictwo:

RM

Data premiery:

2023-09-04

Rok wydania:

2023

Oprawa:

broszurowa

Format:

238x161 mm

Strony:

192

Cena sugerowana brutto:

49.99zł

Stawka vat:

5%

Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Ta książka dzięki prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowania wypieków i deserów oraz efektownym fotografiom nauczy cię robić smakowite kremy i musy oraz przygotowywać tarty i tartaletki, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, dobre na przegryzkę ptysie, eklerki i makaroniki, a także klasyczne ciasta i niezwykłe pyszności o niepowtarzalnym smaku. Zawarte w książce porady autorki i podpowiedzi mistrzów cukiernictwa sprawią, że magia zawita również do twojej kuchni.