EAN:
9782090386752
Autor:
Wydawnictwo:
Rok wydania:
2016
Oprawa:
broszurowa
Format:
285x225 mm
Strony:
256
Cena sugerowana brutto:
139.80zł
Stawka vat:
5%
Podręcznik do nauki specjalistycznego francuskiego słownictwa i określeń związanych z branżą gastronomiczną, poziom B1-B2. Skierowany do starszej młodzieży i dorosłych.
En cuisine et en salle łączy naukę języka z praktyką zawodową. Przejrzysty i wzbogacony o treści związane z sektorem restauracyjnym, podręcznik skupia się na umiejętnościach komunikacyjnych, opierając się na zadaniach umieszczonych w kontekście pracy w kuchni.
Książka odpowiada poziomowi B1-B2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego i pomaga opanować umiejętności podnoszące kwalifikacje zawodowe.
En cuisine et en salle:
podręcznik wszystko w jednym + płyta DVD-Rom z filmami o kulturze i cywilizacji,
przewodnik metodyczny w wersji papierowej lub elektronicznej.