EAN:
9788381684231
Wydawnictwo:
Rok wydania:
2020
Oprawa:
broszurowa
Format:
207x149 mm
Strony:
112
Cena sugerowana brutto:
34.30zł
Stawka vat:
5%
Salicylany są jednym z najpopularniejszych alergenów znajdujących się w sporej części leków oraz w niektórych warzywach i owocach, a także innych produktach spożywczych. Jeśli masz wysypkę po soku malinowym, puchniesz po lampce wina i dusi Cię astma po aspirynie, może to świadczyć o nadwrażliwości na salicylany. Substancje te nie są tolerowane przez niektóre osoby i często są nieodkrytą przyczyną wielu przewlekłych dolegliwości. Autorka wyjaśnia, czym jest nietolerancja salicylanów i jakie są jej objawy. Podpowiada jak przeprowadzić diagnozę oraz podaje zalecenia dietetyczne, a także oferuje skuteczne terapie oraz rozluźniający tekst medytacyjny. Bez alergii - na zawsze!