Strefa marek
Słodka kuchnia roślinna. Zdrowe desery, ciasta i s

EAN:

9788375796438

Wydawnictwo:

Data premiery:

2017-10-30

Rok wydania:

2017

Oprawa:

twarda

Format:

258x198 mm

Strony:

176

Cena sugerowana brutto:

49.90zł

Stawka vat:

5%

Promocja

Łasuchy i Słodyczoholicy!
Jeśli na widok blondie z cieciorki źrenice same się wam rozszerzają, a daktylowa nutella trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was idealną książkę Słodką kuchnię roślinną Idy Kulawik,
Zapomnijcie o całych dniach spędzonych w kuchni i godzinach oczekiwań na kulinarną przyjemność. Słodka kuchnia roślinna zawiera niezwykle proste, tanie i szybkie w wykonaniu przepisy na słodkości bez nabiału, na bazie pełnowartościowych naturalnych produktów: orzechów, suszonych owoców, roślin strączkowych, mąk pełnoziarnistych i bezglutenowych.
W książce znajdziecie przepisy między innymi na:
wypieki,
ciasta na zimno,
lody,
trufle i praliny,
batoniki bez glutenu, białej mąki czy rafinowanego cukru.
To potrawy dla wegan, alergików, dzieci, dla dbających o zdrowie i szukających ciekawostek kulinarnych oraz dla wszystkich, którzy chcą cieszyć się deserami bez wyrzeczeń i wyrzutów sumienia.  
Przekonacie się, że słodkości mogą być bogate w błonnik, zdrowe tłuszcze, białko, witaminy, minerały i przeciwutleniacze.
Niezależnie od tego, czy jesteś wegetarianinem, czy tylko kulinarnie eksperymentujesz, będziesz oczarowany Słodką kuchnią roślinną. Wszystko smakuje wybornie, wygląda apetycznie, rozpieszcza zmysły i służy zdrowiu. Zdaje się, że właśnie odkrywasz przyjemność idealną!