Strefa marek
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021

EAN:

9788379935062

Autor:

Wydawnictwo:

REA

Rok wydania:

2021

Oprawa:

broszurowa

Format:

236x169 mm

Strony:

136

Cena sugerowana brutto:

24.90zł

Stawka vat:

5%

Promocja

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.