AKTUALNOŚCI
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Krystyna Jarosz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Beton
Salla Savolainen
Raz tak, raz na opak
Julien Hirsinger...
Brokat sypki 4x8g
Spinki do włosów z motywem lisków
LEGO NINJAGO. Nowi bohaterowie
Stacia Deutsch
Wsparcie dla wspierających. Jak zapobiegać...
Babette Rothschild
Nowe życie Kariny
Marta Nowik
Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej
Magdalena Kędzierska-Zaporowska