Hurtownia książek Ateneum - Italia do zjedzenia
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
07-12-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Małym". W związku z tym prosimy o zwrot do Ateneum...
06-12-2018
Szanowni Klienci, w związku z koniecznością dokonania prac związanych z zakończeniem roku informujemy, że awizacja zwrotów możliwa będzie tylko do...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

ITALIA DO ZJEDZENIA
ITALIA DO ZJEDZENIA
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Italia do zjedzenia
EAN:
9788328060401
Autor:
Bartek Kieżun
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-11-14
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
304
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Nowe, rozszerzone wydanie bestsellerowej książki Bartka Kieżuna, znanego w blogosferze jako Krakowski Makaroniarz. Italia do zjedzenia została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018, za najlepszy przewodnik kulinarny roku.
Italia do zjedzenia jest to wyjątkowym połączeniem książki kulinarnej i subiektywnego przewodnika po Włoszech. W środku znajdziemy historię kuchni i sztuki opatrzoną zdjęciami z licznych podróży autora do Italii.
Moja książka jest efektem wielu lat podróży do Włoch i zdobywania wiedzy o kulinariach i włoskiej sztuce, którą uwielbiam tak samo jak włoskie jedzenie. Może być po prostu książką kucharską, ale może też być przewodnikiem po różnych zakątkach Italii. Można w niej znaleźć nieco anegdot o włoskiej historii, o tym jakie dzieje mają za sobą słynne dania kuchni włoskiej. Wszystko po to, by zrozumieć jak z wielkim, nie tylko kulinarnym dziedzictwem, mamy do czynienia na półwyspie Apenińskim.
Bartek Kieżun
Inni klienci kupowali także
Szafran, mięta i kardamon
Samar Khanafer
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Szybko i zdrowo. Fast food w wer...
Michał Wrzosek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Burda Książki
143 przysmaki Siostry Anastazji BR
s. Anastazja
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WAM
Chleb wyd.2
Jeffrey Hamelman, Eliza Mórawska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Hazana. Kuchnia wegetariańska. Ż...
Paola Gavin
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Wielka księga ciast siostry Anas...
Siostra Anastazja Pustelnik FDC
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowsk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Alaantkowe BLW
Joanna Anger, Anna Piszczek
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mamania
Przetwory i nalewki siostry Marii

Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Inne autorstwa Bartek Kieżun
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
ZIELONA SERIA. Tylko białko rośl...

Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Fit dla par
Tomasz Choiński
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Numerologia wróżebna
Maciej Skrzątek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Moja kuchnia bez glutenu
Coralie Ferreira
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
BZDiETY. Czego nie powie ci diet...
Traci Mann
Rok wydania: 2017
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
Święta bez pszenicy
Marta Szloser, Wanda Gąsiorowska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bukowy Las
Szkoła pieczenia
Dr Oetker
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Świat Książki
Kuchnia włoska. Kuchnia domowa. ...
Anna Smaza
Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: LITERAT
Super zboża. Wszystko, co musisz...
Kim Lutz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Kuchnia polska
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: SBM
Przyprawy
Ewa Malika Szyc-Juchnowicz
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Zdrowo lokalnie naturalnie. Slow...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olimp Media
Dania mączne ARYSTOTELES
praca zbiorowa
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Arystoteles
Polecamy
Nic co ludzkie. Powieść inspirow...
Piotr Głuchowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Świąteczne listy od Feliksa
Annette Langen
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mamika
Faszyzm. Ostrzeżenie
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Poltext
Jesień patriarchy
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Muza
Wieża Eiffla nad Piną. Kresowe m...
Anna Smółka, Agnieszka Rybak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Trzy Sztuki w Antarktyce
Bartosz Stróżyński
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bezdroża
Jesienna zbrodnia
Anders de la Motte
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Wybór. Przetrwać niewyobrażalne ...
Dr Edith Eva Eger, PhD, Barbara Szelewa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Pakiet: Wszystkie pory uczuć. Je...
Magdalena Majcher
Rok wydania: 2018, oprawa: etui kartonowe
Wydawnictwo: Pascal
Kurt Vonnegut. Opowiadania wszys...
Kurt Vonnegut
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Albatros
copyright Ateneum 2008-2018