Hurtownia książek Ateneum - Italia do zjedzenia
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
15-02-2019
Szanowni Klienci, Wydawnictwo Warstwy w związku z kończącymi się prawami wywołało zwrot poniższych tytułów: Cztery szkice - 9788364841002 Felietony - Ewa Szumańska...
12-02-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległ cennik detaliczny na ofertę wydawniczą Express Publishing...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

ITALIA DO ZJEDZENIA
ITALIA DO ZJEDZENIA
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Italia do zjedzenia
EAN:
9788328060401
Autor:
Bartek Kieżun
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-11-14
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
304
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Nowe, rozszerzone wydanie bestsellerowej książki Bartka Kieżuna, znanego w blogosferze jako Krakowski Makaroniarz. Italia do zjedzenia została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018, za najlepszy przewodnik kulinarny roku.
Italia do zjedzenia jest to wyjątkowym połączeniem książki kulinarnej i subiektywnego przewodnika po Włoszech. W środku znajdziemy historię kuchni i sztuki opatrzoną zdjęciami z licznych podróży autora do Italii.
Moja książka jest efektem wielu lat podróży do Włoch i zdobywania wiedzy o kulinariach i włoskiej sztuce, którą uwielbiam tak samo jak włoskie jedzenie. Może być po prostu książką kucharską, ale może też być przewodnikiem po różnych zakątkach Italii. Można w niej znaleźć nieco anegdot o włoskiej historii, o tym jakie dzieje mają za sobą słynne dania kuchni włoskiej. Wszystko po to, by zrozumieć jak z wielkim, nie tylko kulinarnym dziedzictwem, mamy do czynienia na półwyspie Apenińskim.
Bartek Kieżun
Inni klienci kupowali także
Szybko i zdrowo. Fast food w wer...
Michał Wrzosek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Burda Książki
Lunchbox na każdy dzień
Malwina Bareła
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Kuchnie Świata
Mira Bernardes-Rusin
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: SBM
Smakoterapia
Iwona Zasuwa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Szafran, mięta i kardamon
Samar Khanafer
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Wielka księga specjałów siostry ...
Siostra Anastazja Pustelnik FDC
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Słodka Wegan Nerd. Moje roślinne...
Alicja Rokicka
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Nasza Księgarnia
Kolorowa kuchnia roślinna
Magdalena Gembacka
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Hazana. Kuchnia wegetariańska. Ż...
Paola Gavin
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Zupy moc. 70 przepisów na zupy o...
Monika Mrozowska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Inne autorstwa Bartek Kieżun
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
Chleb wyd.2
Jeffrey Hamelman, Eliza Mórawska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Juiceman
Andrew Cooper
Rok wydania: 2017, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Buchmann
Piekę, bo lubię
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Punk. Brutalna prawda
Hugh Fielder, Mike Gent
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Feminist Fight Club
Jessica Bennett
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Szkoła rysunku
Vivienne Coleman
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
Zdrowa kuchnia dla dzieci w.2015
Anna Kłosińska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vocatio Oficyna Wydawnicza
Żyj zdrowo. Zielone Koktajle
Siostra Maria Goretti
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Zdrowe gotowanie na parze i w ko...
Georg Ferencsin
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Kuchnia ajurwedyjska według czte...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2011, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Purana
Kanapki I Przekąski
Dwayne Ridgaway
Rok wydania: 2006, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Grill przez cały rok
Magdalena Grzegorczyk
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Kuchnia na lato
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Arti
Kuchnia lekkostrawna
Barbara Toselli
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Polecamy
Strategiczny brand marketing w.2
Jarek Szczepański
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
Jacek (Tw)
Anna Bikont, Helena Łuczywo
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Wegańskie słodycze
Karolina Gawrońska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Dziedzictwo rodu Poldarków T.12 ...
Winston Graham
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Jak przetrwać w średniowiecznym ...
Agnieszka Bukowczan-Rzeszut
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Astra
#Być sobą. Żyć tak, by niczego n...
Joanna Janowicz
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
Plemię Mentorów.11 pytań do najl...
Timothy Ferriss, Michał Lipa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: MT Biznes
Forum Trajanum GFP
.
pudełko,30x30x8cm
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
Czapkins. Prawdziwa historia Tom...
Dominik Szczepański
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Agora
Szukając klienta
Arkadiusz Bednarski, Kinga Religa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
copyright Ateneum 2008-2019