Hurtownia książek Ateneum - Dzikie kiszonki i inne fermentacje
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
07-12-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Małym". W związku z tym prosimy o zwrot do Ateneum...
05-12-2018
Szanowni Klienci, w związku ze zbliżającym się okresem świątecznym, a co za tym idzie zwiększonym zainteresowaniem bogatą ofertą naszej Hurtowni,...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Dzikie kiszonki i inne fermentacje
EAN:
9788381032506
Autor:
Małgorzata Ruszkowska, Kaja Nowakowska
Wydawnictwo:
Pascal
Data premiery:
2018-09-05
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
336
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania!
Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).
Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność.
Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.
Inni klienci kupowali także
Drinki i przekąski z Marietą + k...
Marieta Marecka
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Cztery Głowy
Jaglany detoks BR
Marek Zaremba
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Tajniki suszenia żywności
Michelle Keogh
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Galaktyka
Intuicyjne odżywianie. Jak przes...
Swietłana Bronnikowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Hartigrama
Różane przepisy
Małgorzata Kalemba-Drożdż
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Zdrowe przetwory
Jolanta Naklicka-Kleser
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Przetwory domowe z warzyw wyd.2018
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Klasztorne sałatki w.2018
Brat Victor-Antoine d'Avila-Latourrette
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: AA
Mamuszka TW
Olja Hercules
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Dynia, ogórek, kabaczek i sznurek

Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Inne pozycje od Pascal
Złota Seria - Malediwy w.2016
Justyna Orłowska
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Daj mi odpowiedź
Sandy Hall
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Lonely Planet. Grecja
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016
Wydawnictwo: Pascal
Jesteś moim światłem
Abbi Glines
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Przyprawy
Ewa Malika Szyc-Juchnowicz
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Złota Seria - Wietnam
Anna Kiełtyka
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Inne z działu Kulinaria
Smaki Polski. Zwiedzaj Polskę ze...
Robert Stępowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Roster
Kuchnia polska
Elżbieta Adamska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Tajniki suszenia żywności
Michelle Keogh
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Galaktyka
Wegetariańska szkoła gotowania k...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Najpiękniejsze miejsca i przysma...
Iwona Czarkowska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Tajemnice gruzińskiego smaku. 79...
Giorgi Maglakelidze
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Nasza Księgarnia
Encyklopedia wypieków. Ciasta, c...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Piekę zdrowy chleb. I ciastka!
Beata Pawlikowska
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Polecamy
Jesienna zbrodnia
Anders de la Motte
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Jacek (Tw)
Anna Bikont, Helena Łuczywo
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Dom z dwiema wieżami
Maciej Zaremba Bielawski
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Karakter
Berezowska. Nagość dla wszystkich
Małgorzata Czyńska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Zabójcze maszyny okł. filmowa
Philip Reeve
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Amber
Pax
Pennypacker Sara
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Anestezja
Thomas Arnold
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: VECTRA
Współczesna dramaturgia ukraińska
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Adit
Dziedzictwo rodu Poldarków T.11 ...
Winston Graham
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Adobe Photoshop Lightroom Classi...
Martin Evening
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Helion
copyright Ateneum 2008-2018