Hurtownia książek Ateneum - Dzikie kiszonki i inne fermentacje
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, iż zwroty pozycji egzaminacyjnych wyd. Nowa Era będą przyjmowane w nieprzekraczalnym terminie do 25.05.2019. Wszelkie zwroty przesyłane do...
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległy warunki handlowe na grupę Dider. W celu sprawdzenia rabatów prosimy o zalogowanie się na...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Dzikie kiszonki i inne fermentacje
EAN:
9788381032506
Autor:
Małgorzata Ruszkowska, Kaja Nowakowska
Wydawnictwo:
Pascal
Data premiery:
2018-09-05
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
336
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania!
Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).
Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność.
Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.
Inni klienci kupowali także
Smakoterapia 2
Iwona Zasuwa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Minimalist Baker. Prosto, smaczn...
Dana Shultz
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Klasztorne sałatki w.2018
Brat Victor-Antoine d'Avila-Latourrette
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: AA
Dzika fermentacja
Sandor Ellix Katz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Zdrowe przetwory
Jolanta Naklicka-Kleser
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Wegańska kuchnia indyjska
Richa Hingle
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Purana
Smak życia. Nowe wydanie
Agnnieszka Maciąg
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Jadalne kwiaty
Małgorzata Kalemba- Drożdż
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Wielka księga ciast siostry Anas...
Siostra Anastazja Pustelnik FDC
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Jak zrobić ser w domu
Joanna Włodarska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Inne pozycje od Pascal
Przewodnik Marco Polo - Londyn P...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2009, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pascal 360 stopni - Grecja. Cykl...
Anna Tupaczewska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pascal Lajt Bruksela w.2019
praca zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pascal Lajt. Tajlandia w.2016
Piotr Giegżno
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Przewodnik Last Minute - Paryż P...
Melissa Shales
Rok wydania: 2009, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Przewodnik dookoła świata - Ture...
Lindsay Bennett, Kevin Gould
Rok wydania: 2009, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Inne z działu Kulinaria
Kuchnia polska - Potrawy z ziemn...
Marzena Strzelczyńska, Karol Skwira
Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: LITERAT
Kuchnia Obcej
Theresa Carle-Sanders
Rok wydania: 2017, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Świat Książki
Życie jest za krótkie na siekani...
Kitty Greenwald
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
GRILL. Przyrządzanie posiłków na...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2011, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: REA
Weganizm daje moc
Brendan Brazier
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Przyprawy, które leczą. Lecznicz...
Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Zwierciadło
Bohater kuchni. Wróćmy do korzeni
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Fast&Fit Przepisy dla zapracowan...
Magdalena Grzegorczyk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Polecamy
Czytamy w oryginale - Piotruś Pan
James Matthew Barrie
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: 44.pl
Pełnymi garściami
Barbara Turek, Dominika Frydrych
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Esprit
Plemię Mentorów.11 pytań do najl...
Timothy Ferriss
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: MT Biznes
Diabeł Urubu
Marlon James, Robert Sudół
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Zły las
Andrzej Pilipiuk
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Fabryka Słów
Made in Kraków
Przemek Czaja
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Copernicus Center Press
Forum Trajanum GFP
.
pudełko,30x30x8cm
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
Paryska kochanka
Catherine Hewitt
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Kobiece
Niespodziewanie jasna noc
Renata Frydrych
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Literackie
Dom z dwiema wieżami
Maciej Zaremba Bielawski
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Karakter
copyright Ateneum 2008-2019