Hurtownia książek Ateneum - Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
16-10-2018
Szanowni Klienci, otrzymaliśmy informację o bardzo prawdopodobnej zmianie planów nauczania religii w szkole. Przedmiotem modyfikacji podstawy programowej będą w przyszłym...
05-10-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Bratni Zew". W związku z tym prosimy o zwrot do...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
EAN:
9788365601001
Autor:
Miyoko Schinner
Wydawnictwo:
Vivante
Data premiery:
2018-08-08
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
18,9x22,8 cm
Strony:
320
cena sugerowana brutto: 59.90zł
stawka vat: 5%
Wegańskie slow food w pysznym wydaniu! Książka Królowej Wegańskich Serów nareszcie po polsku!
Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?
Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów. W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
przepisy na gotowe mieszanki ciast, naleśników, które możesz długo przechowywać,
instrukcje przygotowania podstawowych sosów, ciasteczek czy serów, które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka, wege bekon, paluszki bezrybne, pierś bezdrobiową, a nawet wegańską wieprzowinę.
Inni klienci kupowali także
Domowy wyrób serów Wyd. III RM
Ricki Carroll
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Moja kuchnia wege
Audrey Cosson
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Jerozolima. Książka kucharska
Sami Tamimi
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Gotuję, nie marnuję
Sylwia Majcher
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Superfit. Przepisy na zdrowie
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Pora na lunch. Małe dania do zab...
Sophie Missing, Caroline Craig
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Słoiki i słoiczki. Przetwory na ...
Dorota Indycka
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Nie zwykła kuchnia, bo każdy jes...
Kinga Paruzel
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Wegan Nerd. Moja roślinna kuchnia
Alicja Rokicka
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Nasza Księgarnia
Stewia. 151 słodkich przepisów b...
Przemysław Muszyński
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: EscapeMagazine
Inne pozycje od Vivante
Mit kalorii. Jak jeść więcej, ćw...
Jonathan Bailor
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Autyzm - przełom w podejściu
Raun Kaufman
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Ziołowy ogród. Receptury dla zdr...
Samdra Kynes
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Vivante
Dieta podczas chemioterapii
Herbert Mike
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Leczenie odżywianiem. Cukrzyca t...
Kimberly Tessmer, Joanna Żywina
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Błogosławiony stan umysłu
Karolina Piotrowska
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Inne z działu Kulinaria
Ciasta i ciasteczka siostry Marii
Opracowanie Zbiorowe
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
15-minutowa kuchnia dla singli: ...
Martina Kittler
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Esteri
Domowa spiżarka. Domowe piwo
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Każdy może gotować
Jamie Oliver
Rok wydania: 2010, oprawa twarda
Wydawnictwo: Insignis
Polskie jabłka
Tołłoczko Joanna
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Ziemniak
Joanna Jakubiuk
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Kuchnia japońska
Adam Wieczorek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: ASTRUM
Smaczna Kuchnia - Domowe Wyroby
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Polecamy
Wielka księga słoików
Jennifer MacKenzie
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Laurum
Rosyjska ruletka. Jak Putin zhak...
Michael Isikoff, David Corn
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Sto lat!. Jak w ostatnim stuleci...
Michał Ogórek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Raz mnie widzisz, raz nie widzisz
Michael Bierut
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Piastowie. Walka o tron 1138-1320
Tomasz Targański
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Astra
Wybór. Przetrwać niewyobrażalne ...
Dr Edith Eva Eger, PhD, Barbara Szelewa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Kamerdyner
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Plemię Mentorów.11 pytań do najl...
Timothy Ferriss, Michał Lipa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: MT Biznes
The Dom. Nowojorska bohema na po...
Jan Błaszczak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Jesień patriarchy
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Muza
copyright Ateneum 2008-2018