Hurtownia książek Ateneum - Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
21-01-2019
Szanowni Klienci, Wydawnictwo Poligraf wywołało zwrot następujących pozycji: 9788378566656 Ameryka w oczach wyrobnika 9788378560319 Cranford 9788378564867 Duch Smoka Tom I Początek 9788378562047 Dwudziesta szósta ofiara 9788378566717 Felinoterapia w teorii i...
15-01-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem Zysk i S-ka. W związku z tym prosimy o zwrot...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
EAN:
9788365601001
Autor:
Miyoko Schinner
Wydawnictwo:
Vivante
Data premiery:
2018-08-08
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
18,9x22,8 cm
Strony:
320
cena sugerowana brutto: 59.90zł
stawka vat: 5%
Wegańskie slow food w pysznym wydaniu! Książka Królowej Wegańskich Serów nareszcie po polsku!
Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?
Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów. W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
przepisy na gotowe mieszanki ciast, naleśników, które możesz długo przechowywać,
instrukcje przygotowania podstawowych sosów, ciasteczek czy serów, które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka, wege bekon, paluszki bezrybne, pierś bezdrobiową, a nawet wegańską wieprzowinę.
Inni klienci kupowali także
Gotuję, nie marnuję
Sylwia Majcher
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Jestem tu tylko na deser
Caroline Khoo
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: APN PROMISE
Mamuszka TW
Olja Hercules
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Kuchnia roślinna. Smak zdrowia
opracowanie zbiorowe
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Vegano Italiano. Wegańskie smaki...
Rosalba Gioffre
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Obfitość. Wegetariańska kuchnia ...
Yotam Ottolenghi
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Smakoterapia
Iwona Zasuwa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Wegańskie desery
Marta Krawczyk
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: SBM
Superfit. Przepisy na zdrowie
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Zioła i kwiaty w kuchni i ogrodzie
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Inne pozycje od Vivante
Błogosławiony stan umysłu
Karolina Piotrowska
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Siła zdrowych nawyków
Mercola Joseph
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Wege. Tu się kryje coś pysznego
STREIM MARIOLA
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Fenomenalna kuracja dr Wahls
dr Terry Walhs
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Dzika spiżarnia, czyli zbieractw...
Sergei Boutenko
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Sekrety roślin i zwierząt w miej...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Inne z działu Kulinaria
Gotuj zdrowo dla całej rodziny
Jamie Oliver
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Insignis Media
Kuchnia portugalska
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Mały cukiernik. Proste przepisy ...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa spirala
Wydawnictwo: Aksjomat
Super Żywność czyli superfoods p...
Małgorzata Różańska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: M wydawnictwo
Krok po kroku z Robertem Sową
Robert Sowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Wielka księga soków
Pat Crocker
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Laurum
Domowa masarnia
Bernhard Gahm
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Delta W-Z Oficyna Wydawnicza
Ugotuj mi mamo. 365 przepisów na...
Christine Zalejski, Claire Morel Fatio
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Polecamy
Wieża Eiffla nad Piną. Kresowe m...
Anna Smółka, Agnieszka Rybak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Ostatni. Prawdziwa historia żołn...
Piotr Mudyn, Marzena Matuszak
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
Pakiet w Kręgach Władzy: Wotum n...
Remigiusz Mróz
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Filia
Człowiek yakuzy. Sekrety japońsk...
Jake Adelstein
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
O pisaniu. Na chłodno
Remigiusz Mróz
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czwarta Strona
Kolor milczenia
Elia Barceló, Marta Szafrańska-Brandt
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Jak przetrwać w średniowiecznym ...
Agnieszka Bukowczan-Rzeszut
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Astra
Białanie. Kolędy, pastorałki, zi...
.
Rok wydania: 2018, oprawa: etui kartonowe
Wydawnictwo: Agora
Adobe Photoshop Lightroom Classi...
Martin Evening
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Helion
copyright Ateneum 2008-2019