Hurtownia książek Ateneum - Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
14-08-2018
Szanowni Klienci, zmianie uległy rabaty na wydawnictwo Astra Aktualne ceny mogą Państwo zweryfikować bezpośrednio po zalogowaniu się na platformie B2B...
14-08-2018
Szanowni Klienci, zmianie uległy rabaty na grupę Braxx Aktualne ceny mogą Państwo zweryfikować bezpośrednio po zalogowaniu się na platformie B2B...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków
tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400
email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
EAN:
9788365601001
Autor:
Miyoko Schinner
Wydawnictwo:
Vivante
Data premiery:
2018-08-08
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
18,9x22,8 cm
Strony:
320
cena sugerowana brutto: 59.90zł
stawka vat: 5%
Wegańskie slow food w pysznym wydaniu! Książka Królowej Wegańskich Serów nareszcie po polsku!
Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?
Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów. W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
przepisy na gotowe mieszanki ciast, naleśników, które możesz długo przechowywać,
instrukcje przygotowania podstawowych sosów, ciasteczek czy serów, które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka, wege bekon, paluszki bezrybne, pierś bezdrobiową, a nawet wegańską wieprzowinę.
Inni klienci kupowali także
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Gotuję, nie marnuję
Sylwia Majcher
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Zdrowe gotowanie na parze i w ko...
Georg Ferencsin
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
365 dni
Blanka Lipińska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse Książki
103 ciasta siostry Anastazji BR
s. Anastazja
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WAM
Vegano Italiano. Wegańskie smaki...
Rosalba Gioffre
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Pora na lunch. Małe dania do zab...
Sophie Missing, Caroline Craig
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Kuchnia polska
Małgorzata Puzio, Justyna Sobczak
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Arystoteles
Kilogramy pod kontrolą. Dieta dl...
Beata Woźniak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Zdrowe koktajle
Ewa Chodakowska, Kavoukis Lefteris, Kielak Marta
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Inne pozycje od Vivante
Księga soków. Pyszny przewodnik ...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Joga dla całej rodziny
Joanna Jakubik-Hajdukiewicz
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Ekożycie pod lupą
Johnson Nathanael
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Jarmuż
Stephanie Pedersen
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Fenomenalna kuracja dr Wahls
dr Terry Walhs
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Intuicyjne rodzicielstwo. Jak ws...
Margaret Stephenson-Meere
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Inne z działu Kulinaria
Wino. Leksykon smakosza
Zbigniew Pakuła
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Superfood z ogrodów, łąk i lasów
Karin Greiner, Małgorzata Chudzik
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Kuchnia polska. Potrawy regional...
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2013, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Świat Książki
Kuchnia wegetariańska. Smaki świ...
Arto der Haroutunian
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Wypieki dla diabetyków
Agata Lewandowska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Kuchnia rodzinna
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Obiady za 9,99zł. Pokaż się z do...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
Zdrowo każdego dnia
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Polecamy
Jadalne zioła i owoce lasów, łąk...
Rudi Beiser
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Amber
Wielka Księga Prawdziwych Tropic...
Adam Wajrak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Mali bogowie 2. Jak umierają Pol...
Paweł Reszka
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czerwone i Czarne
Życie jest fajne
Katarzyna Miller. Małgorzata Szcześniak
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Szkarłatna głębia
Krzysztof Bochus
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Rudowłosa
Orhan Pamuk, Piotr Kawulok
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Literackie
To oślepiające, nieobecne światło
Ben Jelloun Tahar
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Travelbook - Riwiera chorwacka w...
Zuzanna Brusić, Zbigniew Klimaczak
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bezdroża
Robert Lewandowski. Nienasycony
Paweł Wilkowicz
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Agora
Smoothie z superproduktów. Więce...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
copyright Ateneum 2008-2018