Hurtownia książek Ateneum - Zachcianki. Znane smaki w nowej odsłonie
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
11-01-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że z dniem dzisiejszym zmienia się polityka rabatowa na produkty z grupy MDR. Następuję zmiana rabatów naliczanych...
02-01-2018
Szanowni Klienci, Pragniemy przypomnieć Państwu warunki zgłaszania reklamacji dostaw oraz przesyłania zwrotów: - wszelkie rozbieżności (braki, nadwyżki) w towarze muszą być...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków
tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400
email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 
ZOBACZ CO U NAS SŁYCHAĆ


ZACHCIANKI. ZNANE SMAKI W NOWEJ ODSŁONIE
ZACHCIANKI. ZNANE SMAKI W NOWEJ ODSŁONIE
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Zachcianki. Znane smaki w nowej odsłonie
EAN:
9788381030304
Autor:
Dariusz Kuźniak
Wydawnictwo:
Pascal
Data premiery:
2017-07-05
Rok wydania:
2017
Oprawa:
twarda
Format:
16x23,5 cm
Strony:
240
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Każdy z nas ma czasem kulinarne zachcianki! Nie chcesz spędzać w kuchni kilku godzin ani szukać jedzenia na telefon? Darek Kuźniak podsunie ci pomysły na coś szybkiego i smacznego ze składników, które masz pod ręką. Coś słodkiego: naleśniki z pomarańczami / zapiekane owoce Dla wegetarian: tagliatelle ze szpinakiem / kaszotto Mała przekąska: tosty z boczkiem i sadzonym / omlet ze szpinakiem Na upalny dzień: surówka z młodej kapusty / chłodnik z melona i ogórka Dla dwojga: krem z białych warzyw / banany z prażonymi migdałami Dla mięsożerców: Polish burger / skrzydełka z miodem Na zimny dzień: zupa cebulowa / ryż na ostro Szybko, nowocześnie, prosto Wybierz swoją zachciankę i przygotuj ją w kilka chwil! Darek Kuźniak, finalista Top Chef, Sous Chef dwóch edycji Hell's Kitchen, poznawał egzotyczne smaki w programie Azja Express. Kamikaze polskiej gastronomii inspiruje swoimi pomysłami w niezwykłym wydaniu. Moje przepisy są powrotem do przeszłości. Inspiracją do ich stworzenia były moje babcie. Smaki z dzieciństwa przenoszą nas w inny wymiar niczym wehikuł czasu. Babcie zawsze spełniały nasze zachcianki na słodkie i słone, na duże i małe apetyty. Pamiętamy te proste smaki, stworzone z niczego arcydzieła.
Inni klienci kupowali także
Pyszne chwasty
Małgorzata Kalemba-Drożdż
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Nowe zdrowe przepisy
Beata Pawlikowska
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Ciasta i desery Siostry Salomei
Salomea Łowicka FDC
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WAM
Zdrowe tłuszcze
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Dobra kuchnia. Szybka kuchnia
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Dragon
Pyszne obiady
Anna Starmach
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Wegan Nerd. Moja roślinna kuchnia
Alicja Rokicka
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Nasza Księgarnia
Kuchnia polska według Pięciu Prz...
Monika Biblis
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: EscapeMagazine
Pyszności z roślin
Piotr Ochman
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowsk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Inne pozycje od Pascal
Praktyczny przewodnik - Paryż
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Atlas grzybów
Marek Snowarski
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Powrót do Barcelony
Anna B.Kann
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pascal GO! Toskania
Szyma Marcin
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Leczenie dietą. Wygraj z Candidą...
Marek Zaremba
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Slow travel. Warszawa
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Inne z działu Kulinaria
Robyn Lawley gotuje
Robyn Lawley
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece
Przepiśnik podróżnika
.
oprawa: twarda
Wydawnictwo: INTERDRUK
Domowa kuchnia polska - wersja W...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Festina
Jedzenie i uczty Jezusa. Kulinar...
Douglas E. Neel
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Polska Wielkanoc
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Domowa spiżarka. Polskie owoce i...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Sztuka koktajlu
Alexander Miksovic
Rok wydania: 2011, oprawa twarda
Wydawnictwo: Svojtka & Co.
Kuchnia z pasją
Janek Paszkowski
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Polecamy
Niezwykłe przypadki Kunegundy Pa...
Leszek Talko
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Dziedzictwo
Henryk Grynberg
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarne
Tatry. Nowe spojrzenie na góry
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: ExpressMap
Skuteczne Social Media. Prowadź ...
Anna Miotk
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
Nowoczesna Kuchnia Polska
Daria Ładocha
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Wilson
A. Scott Berg
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Napoleon V
Orange Is the New Black. Dziewcz...
Piper Kerman
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Replika
Patchworkowe rodziny. Jak w nich...
Alina Gutek
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Kalendarz 2018 Wieloplanszowy A....
Andrzej Mleczko
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa spirala
Wydawnictwo: MDR
Kłamca i szpieg
Rebecca Stead
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
copyright Ateneum 2008-2018
statystyka