Hurtownia książek Ateneum - Zachcianki. Znane smaki w nowej odsłonie
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
07-12-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Małym". W związku z tym prosimy o zwrot do Ateneum...
05-12-2018
Szanowni Klienci, w związku ze zbliżającym się okresem świątecznym, a co za tym idzie zwiększonym zainteresowaniem bogatą ofertą naszej Hurtowni,...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

ZACHCIANKI. ZNANE SMAKI W NOWEJ ODSŁONIE
ZACHCIANKI. ZNANE SMAKI W NOWEJ ODSŁONIE
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Zachcianki. Znane smaki w nowej odsłonie
EAN:
9788381030304
Autor:
Dariusz Kuźniak
Wydawnictwo:
Pascal
Data premiery:
2017-07-05
Rok wydania:
2017
Oprawa:
twarda
Format:
16x23,5 cm
Strony:
240
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Każdy z nas ma czasem kulinarne zachcianki! Nie chcesz spędzać w kuchni kilku godzin ani szukać jedzenia na telefon? Darek Kuźniak podsunie ci pomysły na coś szybkiego i smacznego ze składników, które masz pod ręką. Coś słodkiego: naleśniki z pomarańczami / zapiekane owoce Dla wegetarian: tagliatelle ze szpinakiem / kaszotto Mała przekąska: tosty z boczkiem i sadzonym / omlet ze szpinakiem Na upalny dzień: surówka z młodej kapusty / chłodnik z melona i ogórka Dla dwojga: krem z białych warzyw / banany z prażonymi migdałami Dla mięsożerców: Polish burger / skrzydełka z miodem Na zimny dzień: zupa cebulowa / ryż na ostro Szybko, nowocześnie, prosto Wybierz swoją zachciankę i przygotuj ją w kilka chwil! Darek Kuźniak, finalista Top Chef, Sous Chef dwóch edycji Hell's Kitchen, poznawał egzotyczne smaki w programie Azja Express. Kamikaze polskiej gastronomii inspiruje swoimi pomysłami w niezwykłym wydaniu. Moje przepisy są powrotem do przeszłości. Inspiracją do ich stworzenia były moje babcie. Smaki z dzieciństwa przenoszą nas w inny wymiar niczym wehikuł czasu. Babcie zawsze spełniały nasze zachcianki na słodkie i słone, na duże i małe apetyty. Pamiętamy te proste smaki, stworzone z niczego arcydzieła.
Inni klienci kupowali także
Różane przepisy
Małgorzata Kalemba-Drożdż
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Jadalne kwiaty
Małgorzata Kalemba- Drożdż
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Nowe zdrowe przepisy
Beata Pawlikowska
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Miejski farmer. Z ogrodu na talerz
Piotr Kucharski
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Polska kuchnia regionalna
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Multico
Jaglany detoks TW
Marek Zaremba
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Moje Smaki BR
Michel Moran
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Minimalist Baker. Prosto, smaczn...
Dana Shultz
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Zielone koktajle dla mam i dla d...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Publicat
Coś francuskiego. Z miłością, z ...
David Gaboriaud
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Inne pozycje od Pascal
Odkrywając tajemnice
Lisa ReneeJones
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pascal Lajt Korsyka w.2017
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pascal Lajt MAROKO w.2018
Aneta Okupska-Pońc
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pascal Lajt Londyn w.2015
Adam Dylewski i inni
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Przewodnik dla zmotoryzowanych -...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Lonely Planet. Włochy Południowe
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Inne z działu Kulinaria
Superfoods Źródło energii prosto...
Susanna Bingemer
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Smakowita Ella
Ella Woodward
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Koktajle z fantazją
Greg Behrendt
Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Domowe marynaty. Słodkie, kwaśne...
Colette Prommer, Stefan Grossauer
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Polska kuchnia regionalna. Kuchn...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Kuchnia na twoich zasadach. Pona...
Tara Stiles
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Jak nie umrzeć przedwcześnie. Pr...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Czarna Owca
Gotuj z dzieckiem. 30 przepisów ...
Joanna Mentel
Rok wydania: 2016, oprawa: pudełko
Wydawnictwo: Sierra Madre
Polecamy
Plemię Mentorów.11 pytań do najl...
Timothy Ferriss, Michał Lipa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: MT Biznes
Cyngiel niebios. Kłamca T.1 w.2018
Jakub Ćwiek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Filmowe Menu. Przewodnik kulinar...
Andrew Rea
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Laurum
Nic co ludzkie. Powieść inspirow...
Piotr Głuchowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Władcy Polski. Historia na nowo ...
Mirosław Maciorowski, Beata Maciejewska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Ostatni. Prawdziwa historia żołn...
Piotr Mudyn, Marzena Matuszak
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
Wodecki. Tak mi wyszło
Kamil Bałuk, Wacław Krupiński
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Zabójcze maszyny okł. filmowa
Philip Reeve
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Amber
Historia prywatna
Tomasz Lis
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: W.A.B.
Białanie. Kolędy, pastorałki, zi...
.
Rok wydania: 2018, oprawa: etui kartonowe
Wydawnictwo: Agora
copyright Ateneum 2008-2018