Hurtownia książek Ateneum - Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początk.
 
 
Targi Ateneum
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
18-02-2020
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległy cenniki detaliczne na ofertę wydawniczą: Macmillan Hueber Oxford Cle International Hachette Didier Alma Edizioni Anaya Edelsa Edilingua Edinumen En Clave SGEL SM Didier Longman Aktualne ceny, znajdą Państwo...
14-02-2020
Szanowni Klienci, uprzejmie informujemy iż, Wydawnictwo Aktywa zmieniło cenę detaliczną na książkę "Kawiarnia na końcu świata. Opowieść o sensie życia"...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
ul. Półłanki 12C, 30-740 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

DZIKA SPIŻARNIA, CZYLI ZBIERACTWO DLA POCZĄTK.
DZIKA SPIŻARNIA, CZYLI ZBIERACTWO DLA POCZĄTK.
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początk.
EAN:
9788365442468
Autor:
Sergei Boutenko
Wydawnictwo:
Vivante
Rok wydania:
2016
Oprawa:
broszurowa
Format:
14,5x20,5 cm
Strony:
272
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Zbieractwo i wykorzystywanie do przygotowywania posiłków tego, co rośnie w naszych ogródkach, pobliskich lasach czy przy polnych ścieżkach, to nie tylko zdrowa, ale i smaczna pasja, która dodatkowo pomaga planecie, wpisując się w trend zero waste.
W tym bogato ilustrowanym przewodniku znajdziesz wszystkie wskazówki niezbędne do tego, aby zidentyfikować, zebrać i przyrządzić 60 jadalnych dzikich roślin, które rosną tuż niedaleko. Autor przedstawia podstawowe zasady bezpiecznego zbierania dzikiej żywności, omawia trujące rośliny, protokół identyfikacji jadalnych roślin oraz etykietę ich zbierania.
Znalazło się tu także 67 przepisów na niezwykle odżywcze zielone koktajle, sałatki, dressingi do sałatek, pasty, krakersy, dania główne, soki i słodycze, które przygotujesz z chwastów, jagód, korzonków i liści oferowanych przez inspirujący świat flory łąk, lasów i trawników.
Oszczędność pieniędzy, ekonomiczna samowystarczalność, zdrowszy tryb życia i niepowtarzalne doznania smakowe to tylko niektóre z trwałych korzyści wypływających z żywienia się lokalnymi dzikimi roślinami jadalnymi.
Zainspiruj się poszukiwaniami Siergeja Boutenko i odkryj, że twoje najbliższe podwórko jest pełne darmowego, zdrowego jedzenia!
Inni klienci kupowali także
Łowcy smaków
Ina Rybarczyk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Rebis
Zioła. Jak zbierać, przetwarzać,...
Magdalena Gorzkowska
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Bosz
Dzika fermentacja
Sandor Ellix Katz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Jerozolima. Książka kucharska
Sami Tamimi
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Zdrowe słodkości na każdą porę d...
Katarzyna Maciejko-Zielińska
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edgard
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowsk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Słodkie i zdrowe czyli desery, k...
Monika Mrozowska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Leczenie dietą. Wygraj z Candidą...
Marek Zaremba
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Minimalist Baker. Prosto, smaczn...
Dana Shultz
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Dzieci gotują. Wielka księga prz...
Agnieszka Górska
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Demart
Inne pozycje od Vivante
Zdrowy brud
Maya Shetreat-Klein
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Zen - jak dobrze przeżyć raka. ...
Daju Suzanne Friedman
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Wszystko zaczyna się od bakterii
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Wegańska spiżarnia. Sztuka przyg...
Miyoko Schinner
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Leczenie odżywianiem. Zdrowe jel...
Kimberly Tessmer, Joanna Żywina
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Fermentacja warzyw. Pomysłowe pr...
Kirsten Shockey, Christopher Shockey
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Inne z działu Kulinaria
Insulinooporność. Leczenie dietą...
Hanna Stolińska-Fiedorowicz
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Kuchnia polska
Małgorzata Puzio, Justyna Sobczak
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Arystoteles
Przepisy Joli. W rodzinnej kuchni
Jola Caputa
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Dieta Dash w zastosowaniu
Aleksandra Cichocka
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: MEDYK
Kiełki w domowym ogrodzie
Grazia Cacciola
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Esteri
Streetfood
Cinzia Trenchi
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Przetwory domowe z owoców wyd.2018
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Kuchnia pełna ziół
Ewa Chodakowska,Tomek Woźniak
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse
Polecamy
Światło księżyca
Jenn Bennett
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Zaginione miasta T.1 Strażniczka
Shannon Messenger
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Z głową w gwiazdach
Jenn Bennett
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Explore! guide light Wenecja 2w1...
Marta Lasota
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: ExpressMap
Chłopiec znikąd
Katherine Marsh
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Widnokrąg
Instytut BR
Stephen King
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Albatros
Jeśli tam jesteś
Loutzenhiser Katy
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Każdemu jego Everest
Mirosław Falco Dąsal
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bezdroża
Pamiętniki marzeń
Emilia Becker
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Kocur Bury
Miłość zaczyna się od milości
Olga Kora Sipowicz
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
copyright Ateneum 2008-2020