Hurtownia książek Ateneum - W piekarni Pięciu Przemian
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
08-07-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległ cennika detaliczny na pozycje wydawnictwa Ekonomik. W celu sprawdzenia cen prosimy o zalogowanie się na...
01-07-2019
Szanowni Klienci, Wydawnictwo Warstwy wywołało zwrot następującej pozycji: Pozasłowne śródsłów międzysłowia. EAN 9788394071431 W związku z tym prosimy o zwrot do Ateneum...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
ul. Półłanki 12C, 30-740 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

W PIEKARNI PIĘCIU PRZEMIAN
W PIEKARNI PIĘCIU PRZEMIAN
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
W piekarni Pięciu Przemian
EAN:
9788365170026
Autor:
Anna Czelej
Wydawnictwo:
Vivante
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
14,8x21 cm
Strony:
194
cena sugerowana brutto: 34.90zł
stawka vat: 5%
Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach,
a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe
oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.
Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian,
tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa.
W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy,
wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.
Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu,
sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.
Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!
Inni klienci kupowali także
Jaglany detoks TW
Marek Zaremba
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Kocham gotować
Piotr Ogiński
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Koktajle dla zdrowia i urody cz.2
Katarzyna Błażejewska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Jakubiak lokalnie
Tomasz Jakubiak
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Egmont
Wielka księga ciast siostry Anas...
Siostra Anastazja Pustelnik FDC
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Słodkie i zdrowe czyli desery, k...
Monika Mrozowska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Zielenina na talerzu. Wegetariań...
Magdalena Cielenga-Wiaterek
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: IPS/Druga Strona
Kipi kasza
Paweł Łukasik, Grzegorz Targosz
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edgard
Kuchnia Fit 2. Wspólne gotowanie
Konrad Gaca
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Alfabet ciast
Zofia Różycka
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dwie Siostry
Inne autorstwa Anna Czelej
Praktyczne gotowanie według pięc...
Anna Czelej
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Studio Astropsychologii
W kuchni pięciu przemian. Jesień
Anna Czelej
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Bezglutenowa cukiernia
Anna Czelej
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
W kuchni pięciu przemian. Wiosna
Anna Czelej
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Magia związków. Relacje partners...
Anna Czelej
Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Studio Astropsychologii
W kuchni pięciu przemian. Lato
Anna Czelej
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Inne pozycje od Illuminatio
Dzika strona jedzenia
939
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Ciąża po 35 roku życia. Poradnik...
917
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Sekret grzecznego psa
940
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Jak wyglądać olśniewająco
939
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Illuminatio
Jak uszczęśliwić psa
366
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Szepty aniołów
322
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Inne z działu Kulinaria
Polskie smaki. Kulinarna podróż ...
Izabella Byszewska, Grażyna Kurpińska
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Zysk i S-ka
Kuchnia polska. Tradycyjna, domo...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Święta bez chemii
Julita Bator
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Notatnik kulinarny: Pizze, burge...
Carla Bardi
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Ciasta i desery Siostry Salomei
Salomea Łowicka FDC
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WAM
Dania zawijane
Muliar Alessandra Redies
Rok wydania: 2006, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Simpe Happy Kitchen
Miki Mottes, Tomasz Klonowski
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: K.E. Liber
Fifka and Żulik, Homemade Recipe...
Anna Wojciechowska
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Regio
Polecamy
Pilot ci tego nie powie
Patrick Smith, Jolanta Sawicka
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Chór zapomnianych głosów
Remigiusz Mróz
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Genius Creations
Mężczyźni, którzy nienawidzą wil...
Lars Lenth
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Literackie
Villas
Iza Michalewicz, Jerzy Danilewicz
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: W.A.B.
Obsydianowa komnata
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Z głową w gwiazdach
Jenn Bennett
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Czapkins. Prawdziwa historia Tom...
Dominik Szczepański
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Agora
Mage Wars Arena GFP
.
pudełko,
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
Skóra. Witamy uchodzców
Iza Klementowska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Erhard Loretan. Ryczące ośmiotys...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Agora
copyright Ateneum 2008-2019