Hurtownia książek Ateneum - Biblioteczka opracowań nr 012 Poezje Różewicza
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
15-02-2019
Szanowni Klienci, Wydawnictwo Warstwy w związku z kończącymi się prawami wywołało zwrot poniższych tytułów: Cztery szkice - 9788364841002 Felietony - Ewa Szumańska...
12-02-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległ cennik detaliczny na ofertę wydawniczą Express Publishing...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

BIBLIOTECZKA OPRACOWAŃ NR 012 POEZJE RÓŻEWICZA
BIBLIOTECZKA OPRACOWAŃ NR 012 POEZJE RÓŻEWICZA
Katalog tematyczny -> Lektury -> Opracowania

Kliknij aby powiększyć...
Biblioteczka opracowań nr 012 Poezje Różewicza
EAN:
9788386581559
cena sugerowana brutto: 2.50zł
stawka vat: 5%

Spis Treści:
- Informacje biograficzne
- Ocalony
- Róża
- Lament
- Jak dobrze
- Drewno
- Zostawcie nas
- Kto jest poetą
- Spadanie
- Szkic do erotyku współczesnego
- Moja poezja
+ (drze się miękko)
+ Wygaśnięcie Absolutu niszczy sferę jego przejawiania się
+ bez
- Przyszli żeby zobaczyć poetę
- Cechy poezji Tadeusza Różewicza
- Przypisy
- Bibliografia
Inni klienci kupowali także
Biblioteczka opracowań nr 052 Op...
Urszula Lementowicz
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 054 Po...
Urszula Lementowicz
Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 015 Ni...
Teodor Farent
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 001 Ch...
Józef Osmoła
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 036 Ta...
Danuta Wilczycka
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 031 Po...
Irena Nowacka
Rok wydania: 2004, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 003 La...
Józef Osmoła
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 021 Gr...
Irena Nowacka
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 010 Mi...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 002 Pa...
Urszula Lementowicz
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Inne autorstwa Teodor Farent
Biblioteczka opracowań nr 034 Fr...
Teodor Farent
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 048 Po...
Teodor Farent
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 011 Fe...
Teodor Farent
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 033 Od...
Teodor Farent
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 090 Je...
Teodor Farent
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 015 Ni...
Teodor Farent
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Inne pozycje od Biblios
Biblioteczka opracowań nr 091 Ta...
Urszula Lementowicz
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 010 Mi...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 013 Sk...
Józef Osmoła
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 022 Po...
Józef Osmoła
Rok wydania: 52, Format: 11x16 cm
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 054 Po...
Urszula Lementowicz
Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 035 Ma...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Inne z działu Opracowania
Biblioteczka opracowań nr 080 Ba...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 010 Mi...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Streszczenia - Kubuś Puchatek
Karolina Chojnacka
Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: LITERAT
Biblioteczka opracowań nr 038 Po...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 069 No...
Danuta Wilczycka
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Streszczenia - Córka Czarownic L...
Mafutala-Makuch Dominika

Wydawnictwo: Literat
Streszczenia - Dzieci z Bullerby...
Marta Zawłocka, Beata Guzowska
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: LITERAT
Biblioteczka opracowań nr 006 Ko...
Irena Nowacka
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Polecamy
Historia prywatna
Tomasz Lis
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: W.A.B.
IRA. Bo jest paru ludzi
Waldemar Buczkowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Dziedzictwo rodu Poldarków T.12 ...
Winston Graham
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Sekrety przodków, czyli jakie zn...
Katarzyna Droga
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Becoming. Moja historia BR
Michelle Obama
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Jej ciało i inne strony
Carmen Maria Machado
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Pax
Pennypacker Sara
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Dziedzictwo rodu Poldarków T.11 ...
Winston Graham
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Odlotowy Wyścig GFP
.
pudełko,
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
Czapkins. Prawdziwa historia Tom...
Dominik Szczepański
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Agora
copyright Ateneum 2008-2019