Hurtownia książek Ateneum - Szafran, mięta i kardamon
 
 
?
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
19-06-2019
Szanowni Klienci, Hurtownia nie pracuje w dniu 20.06 (czwartek) 21 czerwca (piątek) nie wyjeżdżają dostawy obsługiwane przez transport własny Ateneum 22...
14-06-2019
Szanowni Klienci, zachęcamy do zapoznania się ze standardami pakowania zwrotów i reklamacji wysyłanych do Hurtowni Ateneum. ...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
ul. Półłanki 12C, 30-740 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

SZAFRAN, MIĘTA I KARDAMON
SZAFRAN, MIĘTA I KARDAMON
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Szafran, mięta i kardamon
EAN:
9788328050273
Autor:
Samar Khanafer
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-10-17
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
240
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Po pierwszej, znakomicie przyjętej przez wszystkich miłośników dobrej kuchni książce Hummus, za'atar i granaty czas na kolejną przygodę kulinarną z Samar.
Szafran, mięta i kardamon to zbiór ponad 100 przepisów, które pozwolą na nowo odkryć zioła i przyprawy począwszy od rodzimej natki pietruszki, przez tymianek, kumin czy kolendrę, aż po sumak, anyż oraz szafran. Samar prezentuje dobrze znane dania w nowej, jeszcze smaczniejszej i ciut mocniej doprawionej odsłonie. Łączy przy tym przeróżne tradycje kulinarne proponuje głównie dania z lokalnych polskich składników, ale doprawione całkiem sporą szczyptą egzotyki. Autorka dzieli się również mnóstwem praktycznych porad związanych z przechowywaniem ziół i przypraw. Książka została przygotowana zgodnie z polskim kalendarzem sezonowości tak, żeby zawsze jeść to, co akurat jest najzdrowsze, najsmaczniejsze i najtańsze.
Inni klienci kupowali także
Moja kuchnia w Paryżu
David Lebovitz
Rok wydania: 2014
Wydawnictwo: Pascal
Hazana. Kuchnia wegetariańska. Ż...
Paola Gavin
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Sałat love
David Bez
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Prosto
Yotam Ottolenghi
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Filmowe Menu. Przewodnik kulinar...
Andrew Rea
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Laurum
Miska szczęścia. Lokalnie, zdrow...
Osęka Laura
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Publicat
Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100...
Marta Dymek
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dwie Siostry
Chleb wyd.2
Jeffrey Hamelman, Eliza Mórawska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Wielka księga produktów regional...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
Hummus, za'atar i granaty
Samar Khanafer
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne autorstwa Samar Khanafer
Hummus, za'atar i granaty
Samar Khanafer
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
Szaszłyki. Pyszności na patyku
praca zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Odetchnij od miasta. Warmia i Ma...
Aleksandra Klonowska-Szałek
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Boże Narodzenie - przepisy i ins...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Lekko & zdrowo. Sałatki i surówki
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Supermix. Termoposiłki dla niemo...
Desiree Peikert
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Coś słodkiego! Pyszne ciasta i d...
Valery Drouet
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
Wegan Nerd. Moja roślinna kuchnia
Alicja Rokicka
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Nasza Księgarnia
Domowa kuchnia polska - wersja W...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Festina
Kaukasis.
Olia Hercules
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Ciasta, torty i inne desery
praca zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Arti
I znowu ta alergia
Małgorzata Osipiak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Bernardinum
Zioła i kwiaty w kuchni i ogrodzie
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olimp Media
Pij zielone soki, koktajle i smo...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Jarska kuchnia Siostry Anieli
S. Aniela Garecka
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Salwator
Polecamy
Niespodziewanie jasna noc
Renata Frydrych
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Literackie
Skóra. Witamy uchodzców
Iza Klementowska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Dziedzictwo rodu Poldarków T.12 ...
Winston Graham
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Paryska kochanka
Catherine Hewitt
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Kobiece
Roztrzaskane Lustro. Upadek cywi...
Wojciech Roszkowski
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Biały Kruk
Nierozłączni
Huang Yunte
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Poznańskie
Obsesja
Tara Isabella Burton
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Myśmy się uodpornili. Rozmowy o ...
Jerzy Stuhr, ks. Andrzej Luter
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mando
Travelbook - Cyklady w.2019
Agnieszka Zawistowska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bezdroża
Dziewczynka z atramentu i gwiazd
Kiran Millwood Hargrave
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
copyright Ateneum 2008-2019