Hurtownia książek Ateneum - Naturalnie i zdrowo
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, iż zwroty pozycji egzaminacyjnych wyd. Nowa Era będą przyjmowane w nieprzekraczalnym terminie do 25.05.2019. Wszelkie zwroty przesyłane do...
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległy warunki handlowe na grupę Dider. W celu sprawdzenia rabatów prosimy o zalogowanie się na...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

NATURALNIE I ZDROWO
NATURALNIE I ZDROWO
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Naturalnie i zdrowo
EAN:
9788365973474
Autor:
Sarah Britton
Wydawnictwo:
Marginesy
Data premiery:
2018-06-06
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
19x25 cm
Strony:
240
cena sugerowana brutto: 69.90zł
stawka vat: 5%
Po prostu. Bez spinania się. Sto przepisów na inspirujące wegetariańskie potrawy, których składniki znajdziesz w każdym spożywczaku.
Sarah Britton wprowadza kuchnię wegetariańską na nowy tor: oto książka kucharska dopasowana do każdego budżetu i na każdy dzień tygodnia. Dania główne, dodatki, zupy, sałatki i przekąski nie wymagają skomplikowanych technik gotowania, a składniki można znaleźć w sklepie na rogu. Każdą z potraw można zmienić na wersję wegańską i bezglutenową. Każda pozwala na niekończące się wariacje kulinarne ponieważ nadwyżkę tego, co zostało z poprzedniego dnia, z powodzeniem można wykorzystać w nowej, oszałamiającej potrawie. Na przykład jeśli z zupy imbirowo-grochowej zostało wam trochę imbiru, możecie zrobić marchew macerowaną w imbirze. Albo jeśli zostanie wam sałatki ze szmaragdowego ogrodu, możecie ją wykorzystać w tęczowym hummusie. Albo jeśli z polenty z buraczanymi wstążkami i pesto z rukoli zostanie wam pesto, możecie położyć je na kanapki z chleba razowego i przykryć jajkiem sadzonym.
Ta piękna książka pełna smacznych zdjęć udowadnia, że gotować można z radością, a nie w pocie czoła. Że nie jest to droga przez mękę.
Inni klienci kupowali także
Ugotuj mi tato
Tomasz Jakubiak, Joanna Jakubiak
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Dzika fermentacja
Sandor Ellix Katz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Mamuszka TW
Olja Hercules
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
5 składników. Gotuj szybko i łatwo
Jamie Oliver
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Insignis Media
Dzika spiżarnia, czyli zbieractw...
Sergei Boutenko
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Kiszonki i fermentacje. Bestsell...
Aleksander Baron
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100...
Marta Dymek
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dwie Siostry
Włoska sztuka dobrego gotowania
Pellegrino Artusi
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Cała obfitość. Wegetariańskie św...
Yotam Ottolenghi
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowsk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Inne autorstwa Sarah Britton
My New Roots
Sarah Britton
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Inne pozycje od Marginesy
Krajobraz według Carpaccia
Stefan Hertmans
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Excentrycy
Włodzimierz Kowalewski
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Soraya
Meltem Yilmaz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Przeklęty prom
Mats Strandberg
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Prawdziwa historia Ireny Sendler...
Anna Mieszkowska
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Inne z działu Kulinaria
Bosacka po polsku
Katarzyna Bosacka
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Smaczne potrawy dla diabetyków W...
Jane Frank
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Dieta dla zdrowia. Chleby i past...
Krystyna Dajka
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WAM
Klasztorne sałatki w.2018
Brat Victor-Antoine d'Avila-Latourrette
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: AA
Trzyskładnikowe wypieki
Sarah Rainey
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Insignis Media
Dania dla dzieci 3 składniki w 1...
Melanie Martin
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Jedność
Pysznie bez glutenu
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Pieczywo Siostry Marii MARTEL
Siostra Maria Goretti
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Polecamy
Adobe Photoshop CC. Oficjalny po...
Andrew Faulkner, Conrad Chavez
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
Coś musi trwać
Joanna Kruszewska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Replika
Jeszcze jeden uśmiech
Magdalena Majcher
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Schodów się nie pali
Wojciech Tochman
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
#Być sobą. Żyć tak, by niczego n...
Joanna Janowicz
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
Tajemnice Korei Północnej
Daniel Tuor, James Pearson
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: W.A.B.
Ostatni. Prawdziwa historia żołn...
Piotr Mudyn, Marzena Matuszak
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
Jak kochają nas psy
Gregory Berns, Paweł Luboński
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Piastówny na tronach Europy
Barbara Faron
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Astra
Dlaczego przestałem być lewakiem
Manfred KleineHartlage
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Biały Kruk
copyright Ateneum 2008-2019