Hurtownia książek Ateneum - Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na...
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
21-06-2018
Szanowni Klienci, Informujemy, że kalendarze wydawnictw: Aniew, Dan-mark, Lucrum będą sprzedawane według cenników hurtowych....
18-06-2018
Szanowni Klienci, Zachęcamy do składania zamówień na produkty od firmy Astra. Specjalne pakiety promocyjne PZPN. Warunki handlowe: - termin płatności 90...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków
tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400
email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 
ZOBACZ CO U NAS SŁYCHAĆ


FERMENTACJA WARZYW. POMYSŁOWE PRZEPISY NA...
FERMENTACJA WARZYW. POMYSŁOWE PRZEPISY NA...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Poradniki -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na...
EAN:
9788365601209
Autor:
Kirsten Shockey, Christopher Shockey
Wydawnictwo:
Vivante
Data premiery:
2017-11-17
Rok wydania:
2017
Oprawa:
twarda
Format:
22x22,5 cm
Strony:
368
cena sugerowana brutto: 59.90zł
stawka vat: 5%
Fermentacja gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!
Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.
Dzięki tej książce poznasz również:
- podstawy procesów fermentacji,
- rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,
- problemy, jakie możesz napotkać,
- przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet desery!
Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!
Inni klienci kupowali także
Wegetariańska szkoła gotowania k...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Szczęśliwe jelita
Vincent Pedre
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Alkaliczne gotowanie przy zielon...
Beata Sokołowska, Edyta Skorupska
Rok wydania: 2017
Wydawnictwo: Muza
Chleb
Tomasz Deker
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Super Żywność czyli superfoods p...
Małgorzata Różańska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: M wydawnictwo
Super zboża. Wszystko, co musisz...
Kim Lutz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Prosto,pysznie do pudełka
Dominika Wójciak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Leczenie odżywianiem. Zdrowe jel...
Kimberly Tessmer, Joanna Żywina
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Jak to zrobić w kuchni? w. 2017
James Peterson
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vesper
Para w kuchni
Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Inne pozycje od Vivante
Dzika spiżarnia, czyli zbieractw...
Sergei Boutenko
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Super ziarna
Kim Lutz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Szczęśliwe jelita
Vincent Pedre
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Jarmuż
Stephanie Pedersen
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Bezglutenowa cukiernia
Anna Czelej
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Wege. Tu się kryje coś pysznego
STREIM MARIOLA
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Inne z działu Kulinaria
Jakubiak lokalnie
Tomasz Jakubiak
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Egmont
Smak zdrowia. Liczymy kalorie TW
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Bellona
Prosto z warzywniaka
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Soki i koktajle świata Beata Paw...
Beata Pawlikowska
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Siostra Maria - Zdrowa Kuchnia -...
Siostra Maria
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Smak życia. Nowe wydanie
Agnnieszka Maciąg
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Pyszne dania ze strączkami
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Zielony garnek. 600 przepisów ku...
Anastasia Zanoncelli17,5
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: 2 Kolory
Polecamy
Za dużo marchewek
Katy Hudson
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Amber
Travelbook - Riwiera chorwacka w...
Zuzanna Brusić, Zbigniew Klimaczak
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bezdroża
Uczta dla maluszka
Kasia Błażejewska Monika Mrozowska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Pakiet: Małe życie / Ludzie na d...
Hanya Yanagihara
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: W.A.B.
Until Lilly
Aurora Rose Reynolds
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
Wielka Księga Prawdziwych Tropic...
Adam Wajrak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Kłamca i szpieg
Rebecca Stead
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Niepokój
Jesper Stein
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
Wilson
A. Scott Berg
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Napoleon V
Morderstwo w orient expressie ok...
Agatha Christie
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Dolnośląskie
copyright Ateneum 2008-2018