Hurtownia książek Ateneum - Wędzenie dla smakoszy
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
12-03-2019
Szanowni Klienci, zapraszamy do zapoznania się z nową funkcjonalnością na platformie B2B Atenuem. Opcja przedsprzedaży została przedstawiona na przykładzie tytułu...
04-03-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że wydawnictwo Walkowska z dn. 31.03 br. zawiesza działalność. W związku z tym prosimy o zwrot do...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

WĘDZENIE DLA SMAKOSZY
WĘDZENIE DLA SMAKOSZY
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Wędzenie dla smakoszy
EAN:
9788379932825
Autor:
Cosima Bellersen Quirini
Wydawnictwo:
REA
Rok wydania:
2017
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5x0,8 cm
Strony:
128
cena sugerowana brutto: 34.90zł
stawka vat: 5%
Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowy smak mogą mieć również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!
Wędzić można tylko w wędzarni? Nic podobnego! Można także na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku czy nawet w puszce po ciastkach Tym, którzy nie boją się eksperymentować, autorka niniejszego poradnika prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia.

Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco
Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić
Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki
Inni klienci kupowali także
Domowy wyrób - Tradycyjne wędzenie
Eleonora Trojan, Julian Piotrowski (oprac.)
Rok wydania: 2008, oprawa: twarda
Wydawnictwo: AA
Polskie jabłka
Tołłoczko Joanna
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Nowe AlaAntkowe BLW
Joanna Anger, Anna Piszczek
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mamania
Domowe wędzenie żywności Wyd. IV
Warren R. Anderson
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Boże Narodzenie z s.Anastazją i ...
Salomea Łowicka FDC
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Owocowa rewolucja

Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Post Daniela z uzdrawiającą diet...
Krystyna Dajka, ks. Łukasz Piórkowski
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WAM
Zrób to sam. Wędzenie mięsa, kie...
Egon Binder
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Multico
Detoks. Jak oczyścić organizm
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Wędzenie mięsa i ryb na różne sp...
Franciszek Wolski
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Arystoteles
Inne autorstwa Cosima Bellersen Quirini
Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, s...
Cosima Bellersen Quirini
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Inne pozycje od REA
Higiena - Podręcznik dla technik...
Dominika Gortatewicz
Rok wydania: 2011, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: REA
Wobei kann ich helfen? J. niem t...
Beata Krzysztofik
Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Angielski dla dzieci. Z kolorowy...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Biblia w obrazkach REA
praca zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Kajtuś. Bajka o Czerwonym Kapturku
praca zbiorowa
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: REA
Słownik ang-pol, pol-ang z supl....
prca zbiorowa
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Inne z działu Kulinaria
Hummus, za'atar i granaty
Samar Khanafer
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Zioła siostry Marii
Siostra Maria
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Zupy dla zdrowia i urody
Nicole Pisani, Kate Adams
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bukowy Las
Smaki Izraela
Nida Degutiene
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
BlogerChef 2. W sieci przepisów
praca zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Zielony garnek. 600 przepisów ku...
Anastasia Zanoncelli17,5
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Jedność
Nalewki i wina lecznicze w.2018
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: SBM
Kuchnia Grecka
praca zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Arystoteles
Polecamy
Maja w ogrodzie. Wiosna/lato
Maja Popielarska
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Zwierciadło
Chór zapomnianych głosów
Remigiusz Mróz
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Genius Creations
Biologia Campbella REBIS
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Rebis
Niespodziewanie jasna noc
Renata Frydrych
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Literackie
#mamawdomu, czyli poradnik dla k...
Sylwia Błaszczak
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sensus
Nic co ludzkie. Powieść inspirow...
Piotr Głuchowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
#Być sobą. Żyć tak, by niczego n...
Joanna Janowicz
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
Dziedzictwo rodu Poldarków T.12 ...
Winston Graham
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Pakiet: Twój pakiet pierwszej po...
Thomas Erikson
Rok wydania: 2019, oprawa: etui kartonowe
Wydawnictwo: Wielka Litera
Hello world. Jak być człowiekiem...
Hannah Fry, Sebastian Musielak
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Literackie
copyright Ateneum 2008-2019