AKTUALNOŚCI
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
10-04-2024
Zwrot - Storybox
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
Anna Kmiołek
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Ewa Superczyńska...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Repetytorium i testy egz. Kelner Kwal. T.9 WSiP
Piotr Dominik
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Testy przyg do egz. zaw. kucharz małej gastronomii
Joanna Kowalska...
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP
Danuta Ławniczak...
Nowe życie Kariny
Marta Nowik
Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej
Magdalena Kędzierska-Zaporowska
Drzewa Polski
Czwartkowy Klub Zbrodni T.4 Ostatni gasi światło
Richard Osman...
Słomianie
Adrian Markowski
Puzzle 200 Pienińskie
Zestaw czarownicy 14el
Maniek mówi
Agnieszka Matz...