Strefa marek
Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2

EAN:

9788302150432

Wydawnictwo:

Rok wydania:

2019

Oprawa:

broszurowa

Format:

17x24 cm

Strony:

480

Numer dopuszczenia:

28/2015

Kod dostawcy:

A165706

Cena sugerowana brutto:

58.50zł

Stawka vat:

5%

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.